Skip to main content
UncategorizedWedstrijdverslagen

GATINEAU (CANADA) ULTIMATE STRONGMAN WORLD STRONGEST JUNIOR 2016, ANGELO VAN DER PAS

By 29 januari 2022No Comments

De eerste dag zit erop!! Wist dat het met deze events erg moeilijk zou worden om van deze gigantenn te winnen maar ik heb gestreden voor wat ik waard was!

Duckwalk 200kg 8ste plaats, moeilijk onderdeel en helaas weinig kunnen oefenen.

Dumbell 85 for reps had er 6 was goed voor 4de plaats. Prima resultaat voor mij!

Deadlift max had ik 320 was een 7de plaats. Voor mij een prima deadlift maar tussen deze gasten is het niet genoeg!

Maar wat een geweldige ervaring is dit!! Zoveel publiek wat je staat aan te moedigen echt niet nornaal! Nog 2 dagen te gaan en ik heb er zin in????????????
foto van Angelo van der Pas.

Day 2!!

Een prima dag voor mij!
We begonnen met de truckpull, ik moest als 4de en de jongen voor mij haalde de eindstreep niet ik wist dat ik dus alles moest geven. En in een tijd van 47sec haalde ik als eerste de eindstreep! ???? De 7 gasten die volgende redden de eindstreep ook niet dus ik stond 1ste, uiteindelijk trok de laatste deelnemer hem ook toch het einde en werd ik 2de! Maar alsnog zeer tevreden ????

Het 2de onderdeel de wheelflip!
Ik heb een hekel aan de wheelflip en ik ben er ook echt niet goed in. Maarja ik mocht als laatste omdat ik hiervoor 2de werd dus ik kon een beetje afkijken. Niet alle jongens deden de volledige 8 reps dus er was nog een kans voor mij. Uiteindelijk gestart en het voelde meteen heel comfortabel aan en de flips gingen uitstekend! Ik kon in 1 tempo door flippen en die tijd was goed voor een eerste plaats!!!!

Als laatste de Stones 120 tot 200kg.
Dit zou een zwaar onderdeel worden voor ons allemaal. 5 stones op pilaren van 160cm zetten!
Niemand haalde uiteindelijk de 5de stones en 1 iemand haalde de 4de. Ik begon goed en de eerste 3 lagen er snel op. Bij de 4de had ik hem op schoot maar mer het liften leunde ik tegen de pilaar en viel die om waardoor de stone ook viel. Uiteindelijk dus een 5de plaats met de stones.

Ik sta op het moment 5de in het overall klassement ???? nog 2 onderdelen en dan zullen we mijn definitiefe positie weten!!

foto van Angelo van der Pas. 

Na de 3de en laatste dag zit mijn trip in Canada erop!! Wat een geweldige ervaring was dit ???? Deze dagen zullen me de rest van me leven bij blijven. De sport is hier zo populair en het publiek is zo enthausiast echt nog nooit mee gemaakt. Vandaag stonden er 2 onderdelen op het progamma de wheelbarrow en de deadlifthold.

Bij de wheelbarrow kwam ik tot 900kg was voor mij een record is dus een prima resultaat en met de car deadlift hold kwam ik tot 46sec ook prima tussen dit geweld.
Uiteindelijk 6de geworden in het klassement en ik ben meer dan tevreden ????

GEWOON 6DE VAN DE WERELD ????????????????????

Iedereen bedankt die me hierin hebben gesteund! Natuurlijk me Ouders, zusje en vriendin ❤ maar ook al me vrienden die me bleven steunen in deze strijd.

Maar ook zonder de sponsors had ik hier niet gestaan dus ook allemaal enorm bedankt en ij hoop dat ik jullie allemaal trots heb kunnen maken. Meer als dit zat er niet in voor mij!!
@ Body and Fashion
@ Sir winston Casino
@ Defensa Security
@ Opslag XL
@ P Motorsport
@ Scitec nutrition

Leave a Reply