Skip to main content
UncategorizedWedstrijdverslagen

SIOFOK (HUNGARY) MUSCLE BEACH 06-08-2016, ANGELO VAN DER PAS

By 29 januari 2022No Comments

Zwaar dagje zit er weer op!!
Vandaag de strongman wedstrijd gedraaid in hongarije!

Eerste onderdeel loglift for reps 140kg.
Deed uiteindelijk 7 reps wat goed was voor gedeeld eerste!

2de onderdeel loading race 3 vaten van 110-125-145 kg zo snel al mogelijk naar de overkant brengen. Omdat ik wat later mocht beginnen was het grasveld aardig naar de klote en gleed ik bij de finisch uit met 145kg in me hand. Gelukkig ging het goed en was ik nog binnen in een 7de tijd of iets.

Daar na gingen we hoogooien! 6 vaten over 6m hoogte!! Pfff veel te hoog voor mij en met de blesurre van de loading kon ik me hamstrings niet goed gebruiken helaas een 10 plaats hierop! Wel een super 3de plaats voor mijn maat Mark van Dijk.

Laatste onderdeel natural stone for reps 138kg. Wat een klote ding is dat zeg haha hoe je hem ook vast houd het is glad en doet pijn!! Uiteindelijk 1 reps meeste was 3 dus ook daar niet veel punten verloren gelukkig. Weer was het Mark die die show stal door bij de eerste rep de stone kapot te gooien hahaha. Wedstrijd werd gecanceld en de punten telling werd even door de war gehaald omdat sommige geen poging meer konden doen. Uiteindelijk dus 6de geworden van de 18 over gebleven deelnemers.

Daarna ook nog meegedaan aan de grip wedstrijd: Die grip wedstrijd was ook heavy! Appolon overhand deadlift kwam ik tot 175kg was 3de plek. Toen soort duckwalk met dik handvat optillen met 1 hand kwam ik tot 90kg ook 3de plek. En toen een 30kg omhoog rollen aan stang werd ik 5de ofzo en toen een crusher zo lang mogelijk dichtknijpen met een balletje ertussen als die viel was je af. Maar ik kneep zo hard dat dat balletje eruit sprong en dus helaas laatste hahaha. Ook hier werd ik 6de op dus al met al een prima dag!!!

Thanks to my sponors:
Body & Fashion denhaag
Sir winston casino
Defensa Security
P Motorsport.

Leave a Reply